Arbejde i Danmark: hvad er fordelene for dig?

En smart karrierevej

Du vil få både personlig- og fagligudvikling samt en global forståelse for IT-branchen. At arbejde i udlandet betyder, at du får nye færdigheder og erfaringer, som du aldrig vil være i stand til at opnå i dit hjemland.

At arbejde i Danmark

Hvert år kommer et stort antal udlændinge til Danmark for at leve og arbejde. Ved at flytte til Danmark skaber en masse højt kvalificerede udlændinge karriereudvikling for sig selv.

Danske virksomheder
Virksomheder i Danmark har ofte et stærkt fokus på deres ansattes kompetenceudvikling ved at tilbyde deres ansatte løbende ekstrauddannelse. Dansk selskabsstruktur er ofte flad med en kultur baseret på samarbejde og personligt ansvar. Dette sæt op opfordrer medarbejderne til at bidrage med deres ideer.

Onboarding proces

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, derfor forud for ansættelse, ved vi, hvad du kan forvente fra den potentielle arbejdsgiver. Vi interesserer os for, hvordan du har det på din nye arbejdsplads og vi sørger for at begge parter er tilfredse med vores service. Som nyansat kan du forvente vores konstante engagement og støtte i at du falder på plads og føler dig velkommen i dit nye arbejdsmiljø.

Hvad vi gør for dig?

Selvom flytning til udlandet kan involvere mange forskellige forvirrende aspekter, så sikrer vores tilgang, at du får den bedste support på dit modersmål og udvikler en forståelse for dansk kultur.

Vi vil hjælpe dig med at blive integreret i det danske samfund og på arbejdet. Vi skaber arrangementer, hvor du kan møde andre ukrainere i Danmark og vi hjælper dig med at finde svar på de spørgsmål, du måtte have om dit nye liv i Danmark.

Vi har samlet nogle links, så du kan lære mere om Danmark

© Copyright - Talent Partner ApS.